Toptan 50*60 inç elmas ev baskılı kuzu peluş battaniye

Ev / Ürün / Fırlatmak / Şerpa Atışı / 50*60 inç elmas ev baskılı kuzu peluş battaniye
50*60 inç elmas ev baskılı kuzu peluş battaniye
  • 50*60 inç elmas ev baskılı kuzu peluş battaniye

50*60 inç elmas ev baskılı kuzu peluş battaniye

Ürün özellikleri:
Diamond Elegance 50 x 60 İnç Ev Baskılı Kuzu Peluş Battaniyemiz ile incelik ve konforun mükemmel karışımını yaşayın. Hassasiyet ve özenle hazırlanmış bu peluş battaniye, birinci sınıf kuzu peluşun üzerinde çarpıcı bir elmas baskı tasarımını sergileyerek evinizin dekoruna lüks bir dokunuş sağlıyor.
Ana Özellikler:
Malzeme: Diamond Elegance Battaniye, hem yumuşak hem de hoşgörülü kadifemsi bir doku sunan yüksek kaliteli kuzu peluşundan yapılmıştır. Kuzu peluş malzemesi bir sıcaklık ve konfor katmanı ekleyerek rahatlamak için rahat bir sığınak yaratır.
Boyut: 50 x 60 inç ölçülerinde olan bu battaniye, çok yönlü kullanım için cömertçe boyutlandırılmıştır. İster kanepenizin üzerine örtülsün, ister yatağınızın üstüne koyun, ister rahatlatıcı bir örtü olarak kullanılsın, geniş kapsama alanı sağlarken her alana zarif bir dokunuş katar.
Elmas Baskı Tasarımı: Battaniye, yaşam alanınıza sofistike bir dokunuş katan görsel olarak çarpıcı bir elmas baskı tasarımına sahiptir. Özenle hazırlanmış desen, zarafet duygusu yaratarak onu evinizin dekorunda iddialı bir parça haline getiriyor.
Sıcaklık ve Peluş Konfor: Kendinizi kuzu peluşunun lüks yumuşaklığına kaptırın. Diamond Elegance Battaniye yalnızca çevrenizin estetik çekiciliğini arttırmakla kalmaz, aynı zamanda bir sıcaklık kozası sağlayarak sizi gevşemeye ve rahatlamaya davet eder.
Mükemmel Hediye: Düşünceli bir şekilde paketlenmiş bu battaniye, yeni eve taşınma partisi, doğum günleri veya herhangi bir özel gün için ideal bir hediyedir. Lüks ve ince zevkin hediyesini sevdiklerinizle paylaşın.

Suzhou Weitai Tekstil Üretim A.Ş., Ltd.
Şirket Profili

Suzhou Weitai Tekstil Üretim A.Ş., Ltd.

Suzhou Weitai Textile Manufacturing Co., Ltd. gelenek 50*60 inç elmas ev baskılı kuzu peluş battaniye üreticiler Ve 50*60 inç elmas ev baskılı kuzu peluş battaniye tedarikçilerJiangsu Eyaleti, Changshu Şehrinde bulunan, çeşitli çözgü ve atkı örme kumaşlar ve bitmiş ürünler imalat şirketi üreten profesyonel bir üretim şirketi olup, ağırlıklı olarak ev, giyim, oyuncak ve diğer peluş ürünlerle uğraşmaktadır. Ana kumaşlar flanel, mercan kadife, yumuşak pamuklu kadife, imitasyon kürk, PV kadife, süper yumuşak, yeşim tilki kadife, tavşan kılı, peluş, düşmeyen, polar kadife vb. Başlıca bitmiş ürünler minderler, kilimler ve battaniyelerdir.
BSCI, OTEX sertifikası aracılığıyla bağımsız fabrikalarımız var, dünyanın gelişmiş Almanya Karl Meyer çözgülü örme ekipmanlarını ve yerli lider çözgülü örme makinesini, çözgü makinesini ve diğer üretim ekipmanlarını, dokuma, baskı ve boyama, bitirme işleminin bağımsız olarak tamamlanmasını, üretimi azaltmayı tanıttı. Müşterilerin daha fazla kar marjı yaratması için maliyetler. Aylık üretim kapasitemiz yaklaşık 100.000 adet olup, her ay yeni ürünler piyasaya sürmekteyiz.

Ürün bilgisi geliştirme

ABONE

Promosyonlarımızdan ve yeni ürünlerimizden haberdar olmak için e-postanızı buraya bırakın.