Toptan 50*60 inç yumuşak ev jakarlı kuzu peluş battaniye

Ev / Ürün / Fırlatmak / Şerpa Atışı / 50*60 inç yumuşak ev jakarlı kuzu peluş battaniye
50*60 inç yumuşak ev jakarlı kuzu peluş battaniye
  • 50*60 inç yumuşak ev jakarlı kuzu peluş battaniye

50*60 inç yumuşak ev jakarlı kuzu peluş battaniye

Ürün özellikleri:
50*60 inç yumuşak ev jakarlı kuzu peluş battaniye, evinize güzel ve rahatlatıcı bir katkıdır. İşte bazı ürün detayları:
1. Boyut: Battaniye 50 * 60 inç ölçülerinde olup hem bireysel kullanıma hem de sevilen biriyle paylaşmaya uygundur.
2. Malzeme: Yumuşaklığı, sıcaklığı ve dayanıklılığı ile bilinen yüksek kaliteli jakarlı kuzu peluş kumaştan yapılmıştır. Kumaş aynı zamanda hipoalerjeniktir, bu da onu hassas cildi veya alerjisi olanlar için ideal kılar.
3. Tasarım: Battaniyenin üzerindeki jakarlı tasarım, yaşam alanınıza zarafet ve incelik katarak onu dekoratif bir örtü veya işlevsel bir battaniye olarak kullanılabilecek çok yönlü bir parça haline getiriyor.
4. Sıcaklık: Kuzu peluş kumaş mükemmel yalıtım sağlayarak serin akşamlarda veya soğuk kış gecelerinde sıcak ve rahat kalmanızı sağlar. Isıyı etkili bir şekilde hapsederek benzersiz bir konfor sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.
5. Çok yönlülük: Bu battaniye çok yönlüdür ve yatağınız, kanepeniz gibi çeşitli ortamlarda ve hatta kamp veya piknik gibi açık hava etkinlikleri sırasında kullanılabilir.
50*60 inç yumuşak ev jakarlı kuzu peluş battaniye, yalnızca sıcak tutmak için pratik bir seçim değil, aynı zamanda ev dekorunuza şık bir katkıdır. Yumuşaklığı, yüksek kaliteli yapısı ve zarif tasarımı, yaşam alanına hem konfor hem de stil katmak isteyen herkes için mükemmel bir seçimdir.

Suzhou Weitai Tekstil Üretim A.Ş., Ltd.
Şirket Profili

Suzhou Weitai Tekstil Üretim A.Ş., Ltd.

Suzhou Weitai Textile Manufacturing Co., Ltd. gelenek 50*60 inç yumuşak ev jakarlı kuzu peluş battaniye üreticiler Ve 50*60 inç yumuşak ev jakarlı kuzu peluş battaniye tedarikçilerJiangsu Eyaleti, Changshu Şehrinde bulunan, çeşitli çözgü ve atkı örme kumaşlar ve bitmiş ürünler imalat şirketi üreten profesyonel bir üretim şirketi olup, ağırlıklı olarak ev, giyim, oyuncak ve diğer peluş ürünlerle uğraşmaktadır. Ana kumaşlar flanel, mercan kadife, yumuşak pamuklu kadife, imitasyon kürk, PV kadife, süper yumuşak, yeşim tilki kadife, tavşan kılı, peluş, düşmeyen, polar kadife vb. Başlıca bitmiş ürünler minderler, kilimler ve battaniyelerdir.
BSCI, OTEX sertifikası aracılığıyla bağımsız fabrikalarımız var, dünyanın gelişmiş Almanya Karl Meyer çözgülü örme ekipmanlarını ve yerli lider çözgülü örme makinesini, çözgü makinesini ve diğer üretim ekipmanlarını, dokuma, baskı ve boyama, bitirme işleminin bağımsız olarak tamamlanmasını, üretimi azaltmayı tanıttı. Müşterilerin daha fazla kar marjı yaratması için maliyetler. Aylık üretim kapasitemiz yaklaşık 100.000 adet olup, her ay yeni ürünler piyasaya sürmekteyiz.

Ürün bilgisi geliştirme

ABONE

Promosyonlarımızdan ve yeni ürünlerimizden haberdar olmak için e-postanızı buraya bırakın.