Toptan 50*60 inç rahat ev kabartmalı kuzu peluş battaniye

Ev / Ürün / Fırlatmak / Şerpa Atışı / 50*60 inç rahat ev kabartmalı kuzu peluş battaniye
50*60 inç rahat ev kabartmalı kuzu peluş battaniye
  • 50*60 inç rahat ev kabartmalı kuzu peluş battaniye

50*60 inç rahat ev kabartmalı kuzu peluş battaniye

Ürün özellikleri:
Eşsiz Konfor: Üstün kaliteli kabartmalı kuzu peluş kumaştan üretilen bu battaniyenin dokunuşu inanılmaz derecede yumuşaktır. Peluş malzeme, cilde mükemmel bir his veren kadifemsi bir doku sağlayarak mutlak rahatlık içinde rahatlamanıza ve gevşemenize olanak tanır. İster kanepede kıvrılın ister huzurlu bir gece uykusuna hazırlanın, bu battaniye sizi rahatlatıcı bir kucaklamayla saracak.
İdeal Boyut ve Çok Yönlülük: 50 * 60 inç ölçülerindeki bu battaniye, çeşitli kullanımlar için mükemmel boyuttadır. Kendinizi tamamen sarın veya sıcaklığınızı sevdiğiniz biriyle paylaşın. Cömert boyutlarıyla, bir kanepeyi zahmetsizce kaplayabilir, yatağınıza ekstra bir katman katabilir ve hatta açık hava maceraları sırasında piknik battaniyesi olarak bile kullanılabilir. Bu battaniyenin çok yönlülüğü onu her durum için pratik bir seçim haline getiriyor.
Kabartmalı Tasarım: Kabartmalı desen, bu peluş battaniyeye incelik ve zarafet katıyor. Kabartma tekniği, yalnızca görsel çekiciliği arttırmakla kalmayıp aynı zamanda battaniyenin genel yumuşaklığını da artıran yükseltilmiş bir doku yaratır. Karmaşık tasarım derinlik ve boyut katarak onu evinizin dekorunda göze çarpan bir parça haline getiriyor.
Kolay Bakım: Rahatlığın önemini anlıyoruz, bu nedenle bu kabartmalı kuzu peluş battaniyenin bakımı kolay olacak şekilde tasarlandı. Nazik bir programla çamaşır makinesine atmanız yeterlidir; yeni kadar iyi bir şekilde ortaya çıkacaktır. Yüksek kaliteli kumaş dayanıklı ve solmaya karşı dayanıklı olup, canlı renklerin ve kabartmalı desenin yıllar boyunca canlı ve bozulmadan kalmasını sağlar.

Suzhou Weitai Tekstil Üretim A.Ş., Ltd.
Şirket Profili

Suzhou Weitai Tekstil Üretim A.Ş., Ltd.

Suzhou Weitai Textile Manufacturing Co., Ltd. gelenek 50*60 inç rahat ev kabartmalı kuzu peluş battaniye üreticiler Ve 50*60 inç rahat ev kabartmalı kuzu peluş battaniye tedarikçilerJiangsu Eyaleti, Changshu Şehrinde bulunan, çeşitli çözgü ve atkı örme kumaşlar ve bitmiş ürünler imalat şirketi üreten profesyonel bir üretim şirketi olup, ağırlıklı olarak ev, giyim, oyuncak ve diğer peluş ürünlerle uğraşmaktadır. Ana kumaşlar flanel, mercan kadife, yumuşak pamuklu kadife, imitasyon kürk, PV kadife, süper yumuşak, yeşim tilki kadife, tavşan kılı, peluş, düşmeyen, polar kadife vb. Başlıca bitmiş ürünler minderler, kilimler ve battaniyelerdir.
BSCI, OTEX sertifikası aracılığıyla bağımsız fabrikalarımız var, dünyanın gelişmiş Almanya Karl Meyer çözgülü örme ekipmanlarını ve yerli lider çözgülü örme makinesini, çözgü makinesini ve diğer üretim ekipmanlarını, dokuma, baskı ve boyama, bitirme işleminin bağımsız olarak tamamlanmasını, üretimi azaltmayı tanıttı. Müşterilerin daha fazla kar marjı yaratması için maliyetler. Aylık üretim kapasitemiz yaklaşık 100.000 adet olup, her ay yeni ürünler piyasaya sürmekteyiz.

Ürün bilgisi geliştirme

ABONE

Promosyonlarımızdan ve yeni ürünlerimizden haberdar olmak için e-postanızı buraya bırakın.