Toptan 50*60 inç sıcak ev jakarlı kuzu peluş battaniye

Ev / Ürün / Fırlatmak / Şerpa Atışı / 50*60 inç sıcak ev jakarlı kuzu peluş battaniye
50*60 inç sıcak ev jakarlı kuzu peluş battaniye
  • 50*60 inç sıcak ev jakarlı kuzu peluş battaniye

50*60 inç sıcak ev jakarlı kuzu peluş battaniye

Ürün özellikleri:
50 x 60 İnç Sıcak Ev Jakarlı Kuzu Peluş Battaniyemizle sıcaklık ve ince zevkin tadını çıkarın. Stil ve konforun mükemmel bir karışımını sunmak için titizlikle üretilen bu peluş battaniye, evinizi rahatlık ve zarafet cennetine dönüştürüyor.
Battaniyenin benzersiz konforunun anahtarı birinci sınıf jakarlı kuzu peluş malzemesinde yatmaktadır. Jakarlı dokuma tekniği, yalnızca yumuşak dokunuşlu değil aynı zamanda görsel olarak çekici dokulu bir yüzey yaratarak bir zarafet katmanı ekler. Kumaşa dokunan karmaşık desenler, kaliteli işçiliğe olan bağlılığı sergiliyor ve bu battaniyeyi her odada iddialı bir parça haline getiriyor.
50 x 60 inç ölçülerindeki bu battaniye, çeşitli ihtiyaçları karşılayacak şekilde cömertçe boyutlandırılmıştır. İster rahat bir film gecesi için kanepenizin üzerine örtün, ister yatağınıza ekstra bir sıcaklık katmanı ekleyin, Warm Home Jakarlı Kuzu Peluş Battaniye, ev dekorunuzu zahmetsizce tamamlayan çok yönlü bir yol arkadaşıdır.
Kuzu yünü malzemenin yumuşaklığı dinlenme anlarınıza lüks bir dokunuş katıyor. Kendinizi bu battaniyenin yumuşak kucağına sarın ve sağladığı sıcak sıcaklığın tadını çıkarın. Kuzu peluşu yalnızca genel rahatlığa katkıda bulunmakla kalmaz, aynı zamanda cildinizde rahatlatıcı ve hoşgörülü bir his sağlar.

Suzhou Weitai Tekstil Üretim A.Ş., Ltd.
Şirket Profili

Suzhou Weitai Tekstil Üretim A.Ş., Ltd.

Suzhou Weitai Textile Manufacturing Co., Ltd. gelenek 50*60 inç sıcak ev jakarlı kuzu peluş battaniye üreticiler Ve 50*60 inç sıcak ev jakarlı kuzu peluş battaniye tedarikçilerJiangsu Eyaleti, Changshu Şehrinde bulunan, çeşitli çözgü ve atkı örme kumaşlar ve bitmiş ürünler imalat şirketi üreten profesyonel bir üretim şirketi olup, ağırlıklı olarak ev, giyim, oyuncak ve diğer peluş ürünlerle uğraşmaktadır. Ana kumaşlar flanel, mercan kadife, yumuşak pamuklu kadife, imitasyon kürk, PV kadife, süper yumuşak, yeşim tilki kadife, tavşan kılı, peluş, düşmeyen, polar kadife vb. Başlıca bitmiş ürünler minderler, kilimler ve battaniyelerdir.
BSCI, OTEX sertifikası aracılığıyla bağımsız fabrikalarımız var, dünyanın gelişmiş Almanya Karl Meyer çözgülü örme ekipmanlarını ve yerli lider çözgülü örme makinesini, çözgü makinesini ve diğer üretim ekipmanlarını, dokuma, baskı ve boyama, bitirme işleminin bağımsız olarak tamamlanmasını, üretimi azaltmayı tanıttı. Müşterilerin daha fazla kar marjı yaratması için maliyetler. Aylık üretim kapasitemiz yaklaşık 100.000 adet olup, her ay yeni ürünler piyasaya sürmekteyiz.

Ürün bilgisi geliştirme