Toptan 50*60 inç konforlu ev jakarlı baskılı kuzu peluş battaniye

Ev / Ürün / Fırlatmak / Şerpa Atışı / 50*60 inç konforlu ev jakarlı baskılı kuzu peluş battaniye
50*60 inç konforlu ev jakarlı baskılı kuzu peluş battaniye
  • 50*60 inç konforlu ev jakarlı baskılı kuzu peluş battaniye

50*60 inç konforlu ev jakarlı baskılı kuzu peluş battaniye

Ürün özellikleri:
Konfor ve stilin simgesiyle tanışın: 50 x 60 İnç Comfort Home Jakarlı Baskılı Kuzu Peluş Battaniye. Bu zarif battaniye, kuzu peluşun görkemli yumuşaklığını zevkli bir şekilde tasarlanmış jakar baskıyla kusursuz bir şekilde birleştirerek evinizin ambiyansını zahmetsizce zenginleştiren rahat bir sığınak yaratıyor.
Birinci sınıf jakar baskılı kuzu peluştan üretilen bu battaniye, lüks ve kadifemsi bir dokunuş vaat ediyor. Jakarlı dokuma bir incelik unsuru sunarken, karmaşık desenler görsel açıdan ilgi çekici bir dokunuş katıyor. Sonuç, yalnızca eşsiz konfor sağlamakla kalmayıp aynı zamanda ev dekorunuzu güzelleştirecek şık bir aksesuar olarak da hizmet veren bir battaniyedir.
50 x 60 inç ölçülerindeki bu battaniye, çeşitli kullanımlar için geniş bir kapsama alanı sunar. İster en sevdiğiniz koltuğa uzanın, ister yatağınızın üstüne koyun, ister film gecelerinde kanepede keyfini çıkarın, işlevselliği estetik çekicilikle zahmetsizce birleştirir.
Kuzu peluş malzemesi hoşgörülü ve konforlu bir deneyim sağlar. Comfort Home Jakarlı Baskılı Kuzu Peluş Battaniyeye kendinizi sardığınızda, teninizde rahatlatıcı yumuşaklığı hissedeceksiniz ve bu da onu rahatlama anları için mükemmel bir yol arkadaşı haline getirecek.
Dikkatlice seçilmiş bir jakar baskısının entegrasyonu bu battaniyeyi daha da farklı kılıyor. Renklerin ve desenlerin uyumlu karışımı, yaşam alanınıza zarafet katıyor ve iç dekorunuzu kusursuz bir şekilde tamamlayan çok yönlü bir vurgu haline geliyor.

Suzhou Weitai Tekstil Üretim A.Ş., Ltd.
Şirket Profili

Suzhou Weitai Tekstil Üretim A.Ş., Ltd.

Suzhou Weitai Textile Manufacturing Co., Ltd. gelenek 50*60 inç konforlu ev jakarlı baskılı kuzu peluş battaniye üreticiler Ve 50*60 inç konforlu ev jakarlı baskılı kuzu peluş battaniye tedarikçilerJiangsu Eyaleti, Changshu Şehrinde bulunan, çeşitli çözgü ve atkı örme kumaşlar ve bitmiş ürünler imalat şirketi üreten profesyonel bir üretim şirketi olup, ağırlıklı olarak ev, giyim, oyuncak ve diğer peluş ürünlerle uğraşmaktadır. Ana kumaşlar flanel, mercan kadife, yumuşak pamuklu kadife, imitasyon kürk, PV kadife, süper yumuşak, yeşim tilki kadife, tavşan kılı, peluş, düşmeyen, polar kadife vb. Başlıca bitmiş ürünler minderler, kilimler ve battaniyelerdir.
BSCI, OTEX sertifikası aracılığıyla bağımsız fabrikalarımız var, dünyanın gelişmiş Almanya Karl Meyer çözgülü örme ekipmanlarını ve yerli lider çözgülü örme makinesini, çözgü makinesini ve diğer üretim ekipmanlarını, dokuma, baskı ve boyama, bitirme işleminin bağımsız olarak tamamlanmasını, üretimi azaltmayı tanıttı. Müşterilerin daha fazla kar marjı yaratması için maliyetler. Aylık üretim kapasitemiz yaklaşık 100.000 adet olup, her ay yeni ürünler piyasaya sürmekteyiz.

Ürün bilgisi geliştirme

ABONE

Promosyonlarımızdan ve yeni ürünlerimizden haberdar olmak için e-postanızı buraya bırakın.