Toptan 50*60 inç zincir ev jakarlı kuzu peluş battaniye

Ev / Ürün / Fırlatmak / Şerpa Atışı / 50*60 inç zincir ev jakarlı kuzu peluş battaniye
50*60 inç zincir ev jakarlı kuzu peluş battaniye
  • 50*60 inç zincir ev jakarlı kuzu peluş battaniye

50*60 inç zincir ev jakarlı kuzu peluş battaniye

Ürün özellikleri:
Lüks konfor ve çağdaş tasarımın uyumlu bir karışımı olan 50 x 60 İnç Zincir Ev Jakarlı Kuzu Peluş Battaniyeyle tanışın. Evinizin dekoruna çarpıcı bir katkı sağlayan zarif zincir jakar deseniyle süslenmiş kuzu peluşun yumuşak kucağına kendinizi kaptırın.
Hassasiyet ve özenle hazırlanmış bu battaniye, kadifemsi bir dokunuş sunan birinci sınıf jakarlı kuzu peluş malzemeye sahiptir. Kumaşa dokunan karmaşık zincir tasarımı, yalnızca yumuşaklığı arttırmakla kalmaz, aynı zamanda basit bir battaniyeyi yaşam alanınız için gösterişli bir parçaya dönüştürerek sofistike bir dokunuş da katar.
Cömert bir 50 x 60 inç ölçülerinde olan bu battaniye, sayısız kullanım için geniş bir kapsama alanı sağlar. İster zarif bir dokunuş için kanepenizin üzerine örtülmüş olsun, ister daha fazla sıcaklık için yatağınızın üzerine serilmiş olsun, ister soğuk akşamlarda etrafınıza sarılsın, Chain Home Jakarlı Kuzu Peluş Battaniye, işlevselliği çağdaş stille zahmetsizce birleştirir.
Kuzu peluş malzemesi rahat ve lüks bir deneyim sağlar. Kendinizi bu battaniyenin yumuşaklığıyla sararken, sıcaklık ve konfor sağlama yeteneğini takdir edeceksiniz; bu da onu rahatlama ve gevşeme anları için mükemmel bir arkadaş haline getiriyor.
Zincir jakar deseni, ev dekorunuza modern ve şık bir unsur katıyor. Birbirine geçen zincirler görsel açıdan çekici bir tasarım oluşturarak bu battaniyeyi yalnızca bir konfor kaynağı değil aynı zamanda yaşam alanınızın estetiğini yükselten göz alıcı bir aksesuar haline getiriyor.

Suzhou Weitai Tekstil Üretim A.Ş., Ltd.
Şirket Profili

Suzhou Weitai Tekstil Üretim A.Ş., Ltd.

Suzhou Weitai Textile Manufacturing Co., Ltd. gelenek 50*60 inç zincir ev jakarlı kuzu peluş battaniye üreticiler Ve 50*60 inç zincir ev jakarlı kuzu peluş battaniye tedarikçilerJiangsu Eyaleti, Changshu Şehrinde bulunan, çeşitli çözgü ve atkı örme kumaşlar ve bitmiş ürünler imalat şirketi üreten profesyonel bir üretim şirketi olup, ağırlıklı olarak ev, giyim, oyuncak ve diğer peluş ürünlerle uğraşmaktadır. Ana kumaşlar flanel, mercan kadife, yumuşak pamuklu kadife, imitasyon kürk, PV kadife, süper yumuşak, yeşim tilki kadife, tavşan kılı, peluş, düşmeyen, polar kadife vb. Başlıca bitmiş ürünler minderler, kilimler ve battaniyelerdir.
BSCI, OTEX sertifikası aracılığıyla bağımsız fabrikalarımız var, dünyanın gelişmiş Almanya Karl Meyer çözgülü örme ekipmanlarını ve yerli lider çözgülü örme makinesini, çözgü makinesini ve diğer üretim ekipmanlarını, dokuma, baskı ve boyama, bitirme işleminin bağımsız olarak tamamlanmasını, üretimi azaltmayı tanıttı. Müşterilerin daha fazla kar marjı yaratması için maliyetler. Aylık üretim kapasitemiz yaklaşık 100.000 adet olup, her ay yeni ürünler piyasaya sürmekteyiz.

Ürün bilgisi geliştirme

ABONE

Promosyonlarımızdan ve yeni ürünlerimizden haberdar olmak için e-postanızı buraya bırakın.