Toptan 50*60 inç hoş keçi ev jakarlı kuzu peluş battaniye

Ev / Ürün / Fırlatmak / Şerpa Atışı / 50*60 inç hoş keçi ev jakarlı kuzu peluş battaniye
50*60 inç hoş keçi ev jakarlı kuzu peluş battaniye
  • 50*60 inç hoş keçi ev jakarlı kuzu peluş battaniye

50*60 inç hoş keçi ev jakarlı kuzu peluş battaniye

Ürün özellikleri:
50 x 60 İnç Hoş Keçi Ev Jakarlı Kuzu Peluş Battaniyeyle tanışın; yaşam alanınızı bir huzur cennetine dönüştüren, çekicilik ve konforun mükemmel bir karışımı. Hoş bir keçinin sevimli görüntüsünü içeren ilginç bir jakar deseniyle süslenmiş kuzu peluşun enfes yumuşaklığına kendinizi kaptırın.
Detaylara büyük bir titizlikle hazırlanan bu battaniye, birinci sınıf jakarlı kuzu peluş malzemeye sahiptir. Karmaşık bir şekilde dokunmuş jakar deseni, ev dekorunuza kişilik ve eğlence dokunuşu katan enfes bir keçi motifini sergiliyor. Kuzu postunun yumuşaklığı rahat ve davetkar bir deneyim sağlar ve bu battaniyeyi dinlenme anlarında değerli bir arkadaştır.
50 x 60 inç boyutunda cömert bir ölçüye sahip olan bu battaniye, kullanımda çok yönlülük sunar. İster en sevdiğiniz okuma köşesine asın, ister yatağınızın üzerine yayın, ister serin akşamlar için elinizin altında bulundurun, Pleasant Goat Home Jakarlı Kuzu Peluş Battaniye, hem konfor hem de görsel keyif sunarak günlük hayatınıza kusursuz bir şekilde entegre olur.
Kuzu peluş malzemesi, kadifemsi yumuşaklığıyla yalnızca duyularınızı tatmin etmekle kalmaz, aynı zamanda sizi gevşemeye davet eden bir sıcaklık katmanı da sağlar. Kendinizi bu battaniyenin yumuşak kucağına sararken, evinize getirdiği huzur dolu ortamı takdir edeceksiniz.
Hoş bir keçinin yer aldığı jakar deseni, yaşam alanınıza şıklık ve karakter katıyor. Sevimli tasarımı bu battaniyeyi hem yetişkinlere hem de çocuklara hitap eden büyüleyici bir vurgu haline getiriyor.

Suzhou Weitai Tekstil Üretim A.Ş., Ltd.
Şirket Profili

Suzhou Weitai Tekstil Üretim A.Ş., Ltd.

Suzhou Weitai Textile Manufacturing Co., Ltd. gelenek 50*60 inç hoş keçi ev jakarlı kuzu peluş battaniye üreticiler Ve 50*60 inç hoş keçi ev jakarlı kuzu peluş battaniye tedarikçilerJiangsu Eyaleti, Changshu Şehrinde bulunan, çeşitli çözgü ve atkı örme kumaşlar ve bitmiş ürünler imalat şirketi üreten profesyonel bir üretim şirketi olup, ağırlıklı olarak ev, giyim, oyuncak ve diğer peluş ürünlerle uğraşmaktadır. Ana kumaşlar flanel, mercan kadife, yumuşak pamuklu kadife, imitasyon kürk, PV kadife, süper yumuşak, yeşim tilki kadife, tavşan kılı, peluş, düşmeyen, polar kadife vb. Başlıca bitmiş ürünler minderler, kilimler ve battaniyelerdir.
BSCI, OTEX sertifikası aracılığıyla bağımsız fabrikalarımız var, dünyanın gelişmiş Almanya Karl Meyer çözgülü örme ekipmanlarını ve yerli lider çözgülü örme makinesini, çözgü makinesini ve diğer üretim ekipmanlarını, dokuma, baskı ve boyama, bitirme işleminin bağımsız olarak tamamlanmasını, üretimi azaltmayı tanıttı. Müşterilerin daha fazla kar marjı yaratması için maliyetler. Aylık üretim kapasitemiz yaklaşık 100.000 adet olup, her ay yeni ürünler piyasaya sürmekteyiz.

Ürün bilgisi geliştirme

ABONE

Promosyonlarımızdan ve yeni ürünlerimizden haberdar olmak için e-postanızı buraya bırakın.